cartellkfta

La Colla Bastonera de Sants us convida aquest divendres 26 de juny a partir de les 20h a gaudir de la jornada palestina que estem organitzant al CSA Can Vies.

Part de la Colla anirem a Palestina aquest agost a participar en els esdevaniments culturals que tindràn lloc a Jerusalem dins de la capitalitat cultural àrab que enguany recau en aquesta ciutat. La Xarxa d’Enllaç amb Palestina ha organitzat una brigada bastonera en el que participarem prop de 80 persones entre bastoneres i músics.

Per tal d’autofinançar el viatge i fer arribar a la gent aquest projecte, divendres farem una nit palestina al CSA Can Vies. En aquesta es projectarà el nou documental dirigit per en Fermin Muguruza “Checkpoint Rock”, projecte que ha fet conjuntament amb músics palestins; a continuació hi haurà una xerrada per part de l’Aritz Nafarroa. Tot seguit podrem gaudir d’un sopar palestí i després tindrem musiqueta fins les 2h.

Us esperem divendres, a partir de les 20h del vespre al CSA Can Vies! (c/ Jocs Florals 40-42, Metro L1/L5 Plaça de Sants)